Διαμονή

Το ξενοδοχείο «Κιόσκι» είναι χτισμένο δίπλα σε ένα πευκόφυτο άλσος και μόλις ελάχιστα λεπτά από το κέντρο του Λιβαδίου. Διαθέτει 24 άνετα και περιποιημένα δωμάτια, με υπέροχη θέα στον Όλυμπο, έτοιμα να σας φιλοξενήσουν. Επίσης λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας ζεστά ροφήματα και ποτά απολαμβάνοντας την μαγευτική θέα του Ολύμπου. Στον ίδιο χώρο μπορείτε να γευθείτε ένα πλούσιο πρωινό όπως φρέσκο γάλα, παραδοσιακές χειροποίητες πίτες, σπιτικά κουλουράκια, κέικ, μαρμελάδες και εξαιρετική τραχανόσουπα. Όλα φτιαγμένα με αγνά ντόπια υλικά και πολύ μεράκι.

alt

Το ξενοδοχείο «Κιόσκι» είναι ένας ζεστός και φιλικός χώρος όπου έχετε την δυνατότητα να βιώσετε την παραδοσιακή φιλοξενία και να περάσετε άνετες και ξεκούραστες διακοπές.

Υπεύθυνος: Χατζής Λάζαρος
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24930 41210, 6972-191333Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα επίσης να διαμείνει και στον ξενώνα "Το Λανάρι".

Τη δεκαετία του '50 στο ορεινό και κτηνοτροφικό Λιβάδι, γνωστό βλαχοχώρι του Ολύμπου, ξεκινά να λειτουργεί το λαναριστήριο της οικογένειας Χατζή με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής για επεξεργασία του πρόβειου μαλλιού, βασική πρώτη ύλη της κτηνοτροφικής οικονομίας που χαρακτηρίζει το Λιβάδι. Στο πνεύμα της Λιβαδιώτικης Φιλοξενίας η οικογένεια Χατζή προσφέρει κατάλυμμα σε όσους έπρεπε να διανυκτερεύσουν στο Λιβάδι ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία του "λαναρίσματος" και να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Έχοντας ως έμπνευση και πρότυπο τη Λιβαδιώτικη Φιλοξενία, δημιουργήθηκε στο χώρο του παλιού λαναριστηρίου ο ξενώνας Λανάρι .

alt      alt

Υπεύθυνος: Χατζής Λάζαρος
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:  24930 41210
Site: http://www.lanari.grΞενώνας "Αντωνίου": Η οικογένεια Αντωνίου, καταξιωμένη εδώ και 25 χρόνια στο χώρο της ζαχαροπλαστικής στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ξεκινά τώρα ένα νέο επιχειρηματικό βήμα. Επηρεασμένοι από την αγάπη για τον τόπο καταγωγής τους, δημιούργησαν έναν παραδοσιακό ξενώνα στο Λιβάδι Ολύμπου.

Χτισμένος στο κέντρο του Λιβαδίου, εξ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο, αποτελείται από ευρύχωρα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και με διαφορετική διακόσμηση το καθένα, ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης.

alt

Υπεύθυνος: Αντωνίου Αθανάσιος
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:  24930 41180, 6976 994499
Site: http://www.hotel-antoniou.gr

Designed & Developed by: web-mastors.net | Powered by: mpistiries.com